Dette elsker jeg, enkel mat som smaker digg, lagd på litt andre måter. Jeg er fan av mindre utstyr på kjøkkenet, og flere bruksområder (her er det jo kun vi som setter begrensninger). Sjelden vi har egg og bacon, slik har det bare blitt, men enda sjeldnere vi lager muffins (ca aldri), så da er det fint å bruke det til annet.
Disse er for øvrig fint å lage noen ekstra av til matpakke dagen etter eller som en mettende turkamerat for helgeturen.
Og skal du lage frokost med egg til mange er denne enkle oppskriften god som gull! Lager seg selv, sammenlignet med å steke egg, pluss at baconet allerede er fordelt ut. Hehe!
Enjoy!
EGG OG BACON I MUFFINSFORM
- Egg
- Bacon
Du trenger en skive bacon per egg. Lange, tynne og tykke, korte fungerer like bra. De lange bretter jeg i to.
Kle sidene i muffinsformen med bacon og ha i ett egg pr muffinsform.
Stekes i 180 grader i ca 15-20 minutter.