Fermenteringskurs for deg som ønsker en introduksjon – TORSDAG 9. MARS!

Lurer du på hvorfor melkesyregjæring er så bra? I de siste årene har melkesyregjæret mat og drikke blitt veldig populært på resturanter, barer og i de tusen hjem. Men tradisjonene strekker seg mye lenger enn dette, og har mer med seg enn bare en motesak. Det er rett og slett en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper, og pluss mer til! Her ser du noe av det du kan forvente av fermentert mat og drikke:

 

Det er næringsrik supermat!
Det er hjernemat!
Det er fantastisk for fordøyelsesprosessen!
Det er supert for immunforsvaret!
Det produserer K2 vitamin som mange sliter med å få i seg!
Også B vitaminer produseres!
Øker holdbarheten til maten og dens næringsinnhold!
Gir deg et kompleks probiotika-innslag i kostholdet som er essensielt for for hele deg!
Det er anti-aging fra innsiden!
Det er enkelt å lage og lett å variere! 


Kurset er torsdag 9. mars, og varer 2,5-3 timer. Kurset koster 650,- 

Bindende påmelding sendes til helene.sundby@yahoo.com.

 

Dersom det er interesse for det kan kurset også inkludere melkefrie alternativer til yoghurt. Perfekt for de som av en grunn holder seg unna meieriprodukter eller bare ønsker å spise mer variert. Andre ønsker kan eventuelt også inkluderes.  

Vi snakker litt generelt og hvorfor det er så bra for deg, praktisk gjennomgang av hvordan vi lager fermentert mat og drikke, og til slutt smaksprøver og utdeling av bakteriekultur til deltakerne. I etterkant sender jeg alle oppskrifter på det vi laget på kurset.

NB! Ta med et glass som rommer ca 1 liter som du kan gjøre klart grønnsaker som skal fermentere hjemme hos deg. Ta også med et mindre glass for å få med deg en starter/kultur som du kan ta med hjem (det kan være starter for drikke eller surdeigsbakst).

Kurset er torsdag 9. mars, og varer 2-3 timer. Kurset koster 650,- Bindende påmelding sendes til helene.sundby@yahoo.com.

Kurset holdes på følgende adresse: Munkebekken 209, 1061 Oslo (ved parkering til  Mariholtet). 

Velkommen til kurs!

 

Bli med på fermenteringskurs, og lær deg hvordan du kan lage mat og drikke som smaker godt og er næringsrikt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *