Karamellsaus

Ikke alle blogginnleggene blir like lange, fordi de rett og slett ikke trenger så mange ord. Her er ett til av de – karamellsaus :-)

 

Karamellsaus

  • 4 dl kokosmelk
  • 1 dl kokosblomstsukker
  • 1 ss kokosolje
  • 1 ts vanilje
  • 0,5 ts salt

 

Ha kokosmelken i en kjele, kok opp og la den småkoke i 15 minutter.

Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke videre til du har en seig saus, som en tykk sirup. Husk at sausen vil bli mindre flytende når den er kjølt ned. Det vil ta en stund, 30-60 minutter avhengig av varmen. Husk å røre jevnlig slik at den ikke brenner seg.

La sausen kjøle seg ned i romtemperatur og rør av og til. Det kan se ut som den vil skille seg, men det løser seg når du rører. Når sausen har blitt kald, vil den ikke skille seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *