Müsli med sitron og vanilje

En müsli som dufter av sitrus og vanilje, helt fantastisk om jeg får si det selv. Dette er kanskje en av mine favoritter for tiden. Passer til frokosten, men også som krønsj i desserter eller over is.

Raspet sitronskall har en oppfriskende duft og er veldig anvendelig i mat generelt. Yumyum! Anbefaler å bruke økologisk sitroner når skallet skal brukes, da de stort sett inneholder enda mer sprøytemidler fordi det er en frukt hvor man antar at skallet ikke skal spises. Men det er jo for de som ikke har smakt det!:)

 

Müsli med sitron og vanilje

  • 250 g nøtter og frø
  • 4 ss kokosolje
  • 50 g kokosmel
  • 50 g fiberhusk
  • 2 ss sitronskall rasp (bruk økologisk)
  • 1 ss vanilje
  • Evt 1 ss lønnesirup, honning eller tilsvarende steviadråper

Rist frø og nøtter i 140 grader i 10-15 minutter. Rør inn kokosoljen i den varme blandingen. Tilsett søtning.

Bland kokosmel, fiberhusk, sitronskall og vanilje i en bolle. Bland inn nøtte- og frøblandingen.

 


Her er müsli’en sammen med litt smoothierester og 86% sjokolade. Skikkelig mums!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *