Kjempedigg torsk med parmaskinke!
Lurer du på hva du skal ha til kan du velge og vrake, for dette passer til det aller meste. Denne gangen hadde vi søtpotet fries og agurk- og druesalat til.
Har du dårlig tid på ettermiddagen kan du klargjøre alt i forkant og la det stå i kjøleskapet til du slenger det inn i ovnen.
Torsk med parmaskinke (4 porsjoner)
- 500 gr torsk eller annen hvit fisk
- 4 store skiver parmaskinke
- 2-3 ss klarnet smør
- 2 fedd hvitløk
- 1 stor kvast rosmarin
Skjær fisken i fire porsjonsstykker.
Kle fiskebitene med parmaskinke. En skive parma per fiskestykke.
Legg fiskestykkene i en ildfast form. Ha smør, finhakket hvitløk og rosmarin over fiskestykkene eller legg det ved siden av eller i mellom.
Stekes på 160ºC til fiskestykkene er så vidt gjennomstekt. Ca 20 minutter. Men følg med så de ikke blir for mye stekt, da blir det fort tørt.
Namnam!