Nå har jeg drømt lenge om å lage melonpizza, faktisk helt siden i fjor. Da ble det aldri noe av. Nå er melonsesongen godt i gang, og da var det bare å prøve seg. Blir like imponert over at det i forkant av noe virker alt så komplisert i forhold til i etterkant. Da jeg hadde lagt melonpizzaen, etter noen runder med skal/skal ikke, skjønte jeg ikke hvorfor jeg hadde vurdert ikke. Superenkelt og supergodt!
Ta det du har i skapet, denne melonpizzaen ble til med greier fra skapet. Du kan bruke:
- bær og frukt i biter
- nøtter og frø
- sjokoladesaus og hakket sjokolade
- urter som mynte, basilikum og sitronmelisse
- nøttesmør
- rømme, kesam eller creme fraiche
- cashew krem (http://www.helenesundby.no/cashew-krem/ )
- honning eller lønnesirup
- sjokoladepålegg (lag ditt eget sunne sjokopålegg: http://www.helenesundby.no/mulig-a-fa-sunt-sjokoladepalegg-jada/ nøttepålegg: http://www.helenesundby.no/notte-og-sjokoladepalegg/ banan- og sjokopålegg: http://www.helenesundby.no/banan-sjoko-palegg/)
- Vaniljesaus (http://www.helenesundby.no/vaniljesaus-fri-melk-veeeldig/)
Her det bare fantasien og lysten som setter grenser!
MELONPIZZA MED SJOKOLADE, MYNTE OG JORDBÆR
- En skive melon, ca 4 cm
- 6 jordbær
- 20 g 70% sjokolade
- 0,5 ts kokosolje
- Et dryss tørket vanilje
- Et dryss tørket kokos
Skjær den store melonskiven i seks trekanter, eller pizzastykker om du vil.
Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad.
Dryss sjokoladesausen over melonbunnen.
Pynt med jordbær, et lite dryss tørket vanilje og kokos.
Server og nyt!❤️