OMG, disse smaker helt fantastiske! Myk mintkrem dekket av deilig mørk sjokolade.
AFTER EIGHT MINT SJOKOLADE BITER
- 3 toppet ss kokosolje
- 2 ss lønnesirup
- 2-4 dråper peppermynteolje
- 100 g sjokolade 70%
Bland kokosolje, lønnesirup og peppermynteolje (smak deg frem med oljen så det ikke blir for sterkt) godt sammen til en klumpefri masse. Bruk en visp om du ikke blir kvitt alle klumpene.
Smelt 50 gram av sjokoladen over vannbad og hell over i en silikon form. Hvis du ikke bruker silikon, er det lurt å kle formen med bakepapir eller plastfilm slik at konfekten slipper formen uten krangling. Jeg brukte en form som målte ca 15×10 cm. Sett formen kaldt.
Når sjokoladen har stivnet smører du på mintkremen. Sett formen kaldt.
Smelt resten av sjokoladen over vannbad. Når mintkremen har blitt litt fastere (trenger ikke være fryst) smører du utover lag to med mørk sjokolade.
La øverste sjokoladelag få stivne før du forsiktig skjærer konfekten i biter med en kniv. Varm den gjerne under varmt vann, men husk å tørke av vannet.
Oppbevares kaldt til servering.
Nyyyytes…