Disse altså, supergode sjokoladekuler. Enkle å lage, og ikke så mange ingredienser. Og så er det kombinasjonen kaffe og sjokolade! Elsker det!
Dette er energibomber som gir kraft og styrke uten å rulle blodsukkeret helt av banen. Mellomkjedede fettsyrer fra kokosolje gir rask energi og langvarig energi. Og med havre og kokos får du en real dose fiber som er godt for de glade tarmbakterier og gir metthet, men pass på å drikke litt også så ikke det blir hardt for kroppen å få det gjennom systemet.
Håper de faller i smak, del gjerne med meg om du tester oppskriften, i kommentarfeltet eller sosiale medier.
Rågode sjokoladekuler
- 2,5 dl havre
- 2,5 dl tørket kokos (alternativt mer havre)
- 1 dl kokossukker
- 3 ss kakao
- 125 g kokosolje
- 4-6 ss kaffe (evt vann, selv digger jeg kaffe og sjokolade sammen!!)
- 0,5 ts tørket vaniljepulver
Bland alt sammen.
Nå som det er så varmt er kokosoljen lett å jobbe med. Er den hard kan du smelte den forsiktig.
Det skal bli en klissete blanding, juster med kaffe om blandingen er litt tørr.
Sett deigen kaldt til den er litt fastere i formen.
Bruk en spiseskje til å grave ut deig, form i hånden og rull i revet kokos (da er de ikke så klissete å holde).
Holder seg godt i kjøleskap, men her går de unna.