Ta de nøttene du har, eller frø, og det samme med tørket frukt. Bruk det du har i skapet. Denne er er en no-brainer, og er veldig god!
Müsli-scones
- 3 dl havregryn
- 2 dl valnøtter, hasselnøtter og gresskarfrø
- 1 dl rosiner
- 2 ss chiafrø
- 1 ts bakepulver
- 1 ts kanel
- 0,5 ts salt
- 3 egg
- 4 ss fibersirup eller honning
- 4 ss EV olivenolje
Hakk nøttene, det er godt med litt chunky biter.
Bland alt det tørre.
Ha i det våte og bland godt.
Legg deigen på en bakeplate med bakepapir, og bruk en slikkepott til å forme en firkant som er 5-6 cm i høyden.
Stekes i 170 grader varmluft, 180 grader med over-under varme, i 25-30 minutter.
La det hele få avkjøle seg og skjær i passe biter. Oppbevares i lufttett boks i kjøleskap.