Agurksalat med egg og røkelaks

Her kommer lunsjinspirasjon til for helgen. Deilig, sommerlig og full av næring med egg, laks, spinat, olivenolje og frø.

Aller best er villaks, som har den beste næringen i seg og er det mest bærekraftige alternativet. Og for smakens skyld, velg en som faktisk er røket, ikke bare tilsatt røkesmak i form av tilsetningsstoffer. Dette skal stå på pakken.

Agurksalat med egg og røkelaks (1 person)

  • 2 egg
  • 3 skiver røkelaks
  • 1/3 agurk
  • en full never spinat
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss gresskarkjerner
  • 1 ss solsikkefrø
  • havsalt og nykvernet pepper

 

Kok egget slik at plommen fortsatt er flytende.

Riv spinaten i mindre biter og legg på en tallerken. Skjær agurken i skiver og legg over spinaten. Ha olivenolje, gresskarkjerner, solsikkefrø, salt og pepper over salaten.

Legg røkelaks og egg over salaten.

 

Agurksalat med egg og røkelaks Agurksalat med egg og røkelaks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *