Bananbrød med vanilje – en enkel oppskrift

Bananbrød har vært vår redning når vi er på tur, barna elsker det. Bananbrød er enkelt å lage og denne oppskriften har få ingredienser. Skjær opp og ta med på turen. Det fine er at bananbrød ikke trenger pålegg, med andre ord, ikke  så grisete å spise på tur.

Skulle du ha noe igjen kan det fryses:)

 

Bananbrød med vanilje (1 brød)

  • 5 egg
  • 2 bananer
  • 2 ss klarnet smør eller kokosolje
  • 1 dl kokosmel
  • 1 ts natron
  • 1 ts tørket vanilje
  • 1 klype himalayasalt

 

Ha alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.

Ha blandingen i en brødform eller muffinsformer. Stekes på 180ºC. 40-50 minutter for brød (jeg brukte en liten brødform) og 15-20 minutter for muffins.

Avhengig av størrelse på formen vil steketiden variere. Brødet skal være gyldent og fast i midten.

Avkjøles og skjæres i passe skiver.

Nyt!

Bananbrød med vanilje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *