Bananbrød har vært vår redning når vi er på tur, barna elsker det. Bananbrød er enkelt å lage og denne oppskriften har få ingredienser. Skjær opp og ta med på turen. Det fine er at bananbrød ikke trenger pålegg, med andre ord, ikke så grisete å spise på tur.
Skulle du ha noe igjen kan det fryses:)
Bananbrød med vanilje (1 brød)
- 5 egg
- 2 bananer
- 2 ss klarnet smør eller kokosolje
- 1 dl kokosmel
- 1 ts natron
- 1 ts tørket vanilje
- 1 klype himalayasalt
Ha alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.
Ha blandingen i en brødform eller muffinsformer. Stekes på 180ºC. 40-50 minutter for brød (jeg brukte en liten brødform) og 15-20 minutter for muffins.
Avhengig av størrelse på formen vil steketiden variere. Brødet skal være gyldent og fast i midten.
Avkjøles og skjæres i passe skiver.
Nyt!