Det er alltid velkomment med ny input til frokost eller lunsj som er uten brød. Denne er gjort på 7 minutter og smaker deilig, spesielt på en varm dag som vi har vært så heldig å fått mange av denne våren.
Lunsjsalat
- 1-2 never bladsalat, på travle dager er salat i pose ferdig vasket helt supert!
- 2 kokte egg med bløt plomme (disse er kokt i 6,5 minutt)
- 2 ss revet ost eller skjært i staver (jeg brukte 50/50 med jarlsberg og parmasan)
- 1/4 agurk i terninger
- olivenolje, maldonsalt og pepper (evt hakket frisk urt over om du har tilgjengelig)
Start med å koke eggene. Legg salat og agurk på en tallerken, kutt eggene på tvers og legg over. Strø over med ost, olivenolje, salt og pepper.
Denne lunsjsalaten høres kanskje kjedelig ut og har ikke så mange ingredienser, men eggeplommen, oljen, salt og pepper gir god smak:) Og osten, ikke minst!
Skal du ha salaten med i matpakka på jobb eller tur kan du la eggene være hele og dele de rett før du skal spise.