Fantastisk torskemiddag med eggesmør – enklere blir det ikke

Denne kommer du ikke til å angre på, smaker utrolig godt, enkle gode smaker som lett treffer hele familien. Har du travle hverdager er fisk genialt, går veldig raskt å tilberede og er lett å variere med krydder, urter og tilbehør.Bare pass på å ikke stek torsken for lenge. Det er rett og slett veldig trist med overstekt fisk. Tørt og smakløst. Den skal så vidt flake seg, og fortsatt være saftig å spise. Enjoy!


Torskemiddag med eggesmør

  • 500 g torsk i fire stykker
  • 2 egg
  • 150 g klarnet smør
  • 2 ss hakket persille
  • Maldonsalt
  • Nykvernet pepper

Ha smør i stekepanna og varm opp til medium-sterk varme. Legg fiskebitene i, snu de mens de fortsatt er rå i midten. Ta fisken over på et fat og sett den i en lun ovn mens du lager eggesmør. Ha eggene i panna med smøret. Hakk med stekespaden slik at det blir små biter. Ha i persille, smak til med maldonsalt og pepper. Ha fisken over i panna, bruk en skje til å legge litt eggesmør over, og servér. Ved siden av passer ovnsbakte grønnsaker, rotmos, råkostsalat, bladsalat, kokte poteter, kokte grønnsaker, og sikkert enda mer!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *