Fiskekaker

Vi tester ut nye fiskeretter som følger samme krav som det meste jeg skal lage, det må være enkelt. Denne er intet unntak. Kan du lage kjøttkaker, kan du lage fiskekaker.

Fiskekaker

  • 500 gr hvit fisk, jeg brukte torsk denne gangen
  • 2 ts potetmel
  • 1 ts salt
  • 1 ts hvitt pepper (eller svart om det er det du har)
  • 2 egg
  • 1 dl fløte
  • 100 gr smeltet smør
  • 1 lite fedd hvitløk
  • 1 ss ramsløk, eller annen urt

Ha fisk, potetmel, salt og pepper i kjøkkenmaskinen og kjør til ønsket grovhet. Det er en fordel om fisken er kald, da binder den seg bedre.

Tilsett egg, fløte og smør.

Avslutt med å vende inn hvitløk og ramsløk.

Stekes på middels varme til de får gylden stekeskorpe.

Fikk rett og slett ikke tatt et godt bilde, annet enn fiskekake som fiskeburger i snuppas matpakke dagen etter.

Fiskeburger

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *