Nå har det blitt mye brød og glutenfritt på bloggen, og fortsatt er jeg opptatt av et kosthold som ikke har så mye brød. Men overgangen til et glutenfritt liv har også utfordret bakeevnene for å finne det brødet vi faktisk kan spise og liker. Det er like viktig for meg at det skal smake godt, som det er sunt. Jeg har nå testet en glutenfri melblanding som kom til verden da jeg fant ut at jeg bare skulle mikse det jeg hadde i en stor krukke, fremfor å dra frem alt hver gang det skulle lages noe. Enkelthet er prinsipp nummer to som jeg er opptatt av på kjøkkenet. Så da ble det glutenfri melblanding da.
Er du nøtteallergiker, dropp bokhvete, som er en nøtt og ikke kornsort som det kan høres ut som. Bytt med annet mel eller bland mer inn av rismel/potetmel.
Glutenfri melblanding
- 500 g fullkornsrismel
- 500 g bokhvete (OBS, styr unna om du er nøtteallergiker)
- 500 g potetmel
Bland og ferdig miks du har;)