Denne her altså!
Jeg blir bare mer og mer glad i hummus, ikke bare fordi det smaker sykt godt og er anvendelig. Hummus og varianter av hummus passer til alle typer middager, til tapasbordet, som pålegg og så videre.
Nå har jeg fått prøvd litt ekstra smaker i hummusen, blant annet oppskriften under, og så mye moro man kan mikse og variere med. Blir jo ikke kjedelig dette! Bare prøv å teste ut denne!
Hummus med soltørka tomater og oregano
- 240 g kikerter
- 2 fedd hvitløk
- 0,5 dl eplesidereddik
- 0,5 dl olivenolje
- 0,5 dl vann
- 0,5 dl soltørka tomater (ferdig bløtlagt og myke, uten vesken)
- 1 ss sesamfrøolje
- 1 dråpe doterra oregano eterisk olje eller 1 ss finhakket fersk oregano
- 0,5 ts salt
- Evt en klype chili hvis du vil ha ekstra snert
Ha alle ingredienser i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse. Så er det bare å nyte!
Sjekk også vanlig baseoppskriften min på hummus: