Ovnsbakte rødbeter med honning og timian

Elsker mat med farge. Rødbetens dype røde farge er helt fantastisk. Glem de dvaske rødbetene i salt og sukkerlake fra butikken. Disse er superenkle å slenge sammen, resten av jobben gjør ovnen.

Ferske rødbeter som bakes i ovnen gir en deilig sødme og er helt fantastisk i salater, og gjerne sammen med fetaost, eller som tilbehør til middag og kjøtt. Og har du mer igjen, server det med frokosten dagen etter.

 

 

Ovnsbakte rødbeter med honning og timian

  • 4 rødbeter
  • 2 ss klarnet smør
  • 1 ss honning
  • noen stilker timian
  • salt og pepper

 

Skrell rødbetene, skjær de i passe biter og ha i en ildfast form. Dryss over honning, smør, salt og nykvernet pepper.

Stekes i 180ºC i ca en time eller til de er møre.

Nytes!

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *