Wow – for en fantastisk sommer og vår vi har hatt i år! Mye varmt vær med bading og kos har det vært for oss. Det er noe ekstra spesielt med sommermat når været er slik det har vært nå en stund. Frukt og bær smaker ekstra godt og saftig, særlig norske jordbær. Idag fant jordbærene veien til lunsjen min, oppi salaten. Eller om du har noe annet sommerlig godt i kjøleskapet bruk det. Mango, melon, moreller, bær, fersken… En søt tvist på salaten gjør det fort litt mer sommerlig. Under er oppskrift for en person, gang den opp til antall du lager mat til:)
Lat sommersalat
- 2 never salat
- 2 jordbær i skiver
- 1 6 minutters egg
- litt parmasan
- litt fenalår
- 2 ss olivenolje
- noen drypp balsamicoeddik
- Salt og pepper
Jeg er store fan av ferdigvasket salat, det er enkelt og greit, særlig når jeg lager enkelporsjoner. Salaten i bånn, jordbær, parmasan og fenalær i biter over. Egget legges på toppen i to store biter. Ha over olivenolje, balsamicoeddig, salt og pepper. Nyt.