Lompepizza

Lompepizza lager du på 1-2-3! Med denne er det bare fire ingredienser totalt og stekes på 10 minutter.

Den funker fint som enkel frokost, lunsj, middag og kvelds.

For å heve smak og næringsinnhold er en enkel salat eller en blanding grønnsaker supert.

Lomper kan du enkelt lagd selv, hjemmelaget lompe er utrolig digg. Sjekk oppskrift her: http://www.helenesundby.no/lomper-er-best-hjemmelagd-og-uten-gluten/

Til pizzasaus bruker jeg fermentert ketchup, den er en god blanding av tomater, krydder, syrlighet, salt og sødme. Og den står i kjøleskapet å bare venter på å bli smurt på lompene! Enkelt med andre ord. Oppskrift finner du her: http://www.helenesundby.no/fermentert-ketchup-2/

Vi bruker bøffelmozarella fordi det tåles her i hus. Proteinstrukturen i denne melken er litt annerledes enn kumelksprotein, og dermed annerledes å fordøye. Andre oster kan selvfølgelig brukes, eller uten ost og mer fyll av noe annet slag.

Lompepizza

  • Lomper – to, tre pr pers
  • Fermentert ketchup – en liten ts pr lompe
  • Bøffelmozarella – 50 g pr lompe
  • Chorizo eller annen spekepølse – fire, fem skiver pr lompe

Legg lomper på stekebrett med bakepapir.

Smør lompene med ketchup. Smuldre over osten. Legg over pølsebiter.

Stekes i ca 10 minutter til gyldne i 220 grader.

Yummi:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *