Mettende frokostsalat proppfull av næring

Denne salaten er proppfull av viktig næring fra lettkokt brokkoli, avokado, egg, reker og gresskarkjerner. Kjempegod alene som et måltid, som tilbehør til frokostbordet eller med i matboksen på tur eller skole/jobb.

 

Mettende frokostsalat (1 person)

  • 0,5 bukett brokkoli
  • 2 egg
  • 1 vårløk
  • 0,25 avokado
  • en håndfull reker
  • 2 ss majones
  • 1 ss gresskarkjerner
  • salt og nykvernet pepper
  • en klype urte du har for hånden, jeg foretrekker fersk eller fryst

 

Vask og skjær brokkolien i små buketter. Kok eller damp de lett slik at de fortsatt har godt med tyggemotstand. Avkjøl i kaldt vann og la de renne av seg i et dørslag. Ha de i en bolle.

Kok eggene slik at plommen fortsatt er litt flytende. Jeg koker de i 7-7,5 minutt avhengig av størrelsen.

Skjær avokado i biter, finhakk vårløken og ha det i bollen med brokkoli.Ha i resten av ingrediensene. Bruk en kniv for å dele eggene mens de ligger i bolla for å unngå unødvendig klin. Bland godt.

Nyt❤️
  
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *