Supper er alltid populært hos de minste hos oss. Denne varianten er en deilig rund og mild suppe for selv den mest kresne gane, som selfølgelig også kan spices opp med diverse krydder hvis du skulle ønske det.
Kyllingsuppe
- 400 gr økologisk kylling
- 2 gulrøtter
- 2 stk hakket løk
- 1 blomkålhode
- 2 dl kraft
- 4 dl fløte
- 2 fedd hvitløk
- 1 cm ingefær
- chili, salt og pepper
Kyllingen stekes og skjæres i passe biter og settes til side. Fres løken i smør til den blir blank og myk, tilsett fløten og kok opp. Snuppa mi er ikke så glad i løkbiter, så neste skritt i vår prosess var å bruke stavmikseren til en klumpfri konsistens. Tilsett kraft, gulrøtter og blomkål i passe biter og la koke et par minutter. Ikke kok for lenge, det er godt når grønnsakene fortsatt har krunsj. Tilsett kylling og la det trekke litt, og smak til med chili, salt og pepper.