Pizza – rask og enkel

Jeg elsker pizza. Denne er uten korn og rask å lage. Den blir ikke helt det samme som vedovnsbakt italiensk pizza, men er en veldig god erstatning.

 

Pizzabunn (2 porsjon)

  • 60 gram mandelmel
  • 60 gram gresk eller tyrkisk yoghurt
  • 2 ts tørket oregano
  • 1/2 ts salt
  • 1 egg

Begynn med å veie mandelmel og yoghurt i en bolle. Tilsett deretter resten av ingrediensene og visp til en jevn masse. Ha utover et bakepapir, går også å bruke en kakeform med bakepapir i bunn. Bruker du en kakeform, holder det om med 2-3 mm tykkelse på bunnen.

Stekes i 200ºC i 12-15 minutter, til gylden farge.

Nå er det fyllet sin tur, her er det bare å velge i favorittene, slenge på og steke nye 10 minutter på 225ºC.

 

Pizza IMG_5937

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *