Skikkelig digge sjokkisboller til skituren

Er man melkeallergiker på tur i påske er ikke kvikklunsjen et alternativ. Men disse bollene, de er fantastiske og lett å bytte ut kvikklunsjen med!

Sjokkisboller

  • 8-10 ss kokosblomstsukker (kan evt noe fibersirup)
  • 3 ss varm kaffe
  • 4 ss kokosolje
  • 2 ss kakaopulver
  • 1,5-2 dl havregryn
  • 0,5 ts tørket vaniljepulver
  • en klype havsalt
  • tørket kokos til å rulle bollene i

Smelt kokosoljen i den varme kaffen.

Bland alt det tørre og hell over kaffen med kokosoljen. Rør godt og sett kaldt i 10-15 minutter. Rull boller og trill de i tørket kokosmasse.

Fyll matboksen og ta med på tur. Hvem trenger vel kvikklunsj!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *