Squash brownie med sjokoladebiter

Elsker kaker som ikke sender blodsukkeret ut på berg og bane delux. I tillegg er denne glutenfri og melkefri, så supert for meg som ikke spiser det.

Kaka er selvfølgelig enkel å slenge sammen, selv om det er flere ingredienser enn jeg vanligvis liker i en oppskrift. Prøv gjerne oppskriften og del resultatet med meg:)

 

Squash brownie med sjokoladebiter

  • 1 stor squash eller 1,5 små
  • 3 rause ss mandelsmør
  • 3 ss kokosmel
  • 2 ss kakao
  • 0,5 dl lønnesirup eller honning
  • 100 g mørk sjokolade
  • 1 egg
  • 1 ts natron
  • 1 ts tørket vanilje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kanel – kan sløyfes
  • en raus klype kardemomme – kan sløyfes

 

Riv squashen på et rivjern. Grovhakk sjokoladen. Grove sjokoladebiter betyr myke klumper med sjokolade i kaka, veldig nam:)

Ha squash, sjokolade og resten av ingrediensene i en bolle og bland godt.

Stekes i 180ºC i 35 minutter.

La kaka kjøle seg ned før du skjærer, om du klarer:)

Squash brownie med sjokoladebiter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *