Elsker kaker som ikke sender blodsukkeret ut på berg og bane delux. I tillegg er denne glutenfri og melkefri, så supert for meg som ikke spiser det.
Kaka er selvfølgelig enkel å slenge sammen, selv om det er flere ingredienser enn jeg vanligvis liker i en oppskrift. Prøv gjerne oppskriften og del resultatet med meg:)
Squash brownie med sjokoladebiter
- 1 stor squash eller 1,5 små
- 3 rause ss mandelsmør
- 3 ss kokosmel
- 2 ss kakao
- 0,5 dl lønnesirup eller honning
- 100 g mørk sjokolade
- 1 egg
- 1 ts natron
- 1 ts tørket vanilje
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts kanel – kan sløyfes
- en raus klype kardemomme – kan sløyfes
Riv squashen på et rivjern. Grovhakk sjokoladen. Grove sjokoladebiter betyr myke klumper med sjokolade i kaka, veldig nam:)
Ha squash, sjokolade og resten av ingrediensene i en bolle og bland godt.
Stekes i 180ºC i 35 minutter.
La kaka kjøle seg ned før du skjærer, om du klarer:)