Thai style fiskegrateng

Frankrikes fiskegrateng møter Thailands smaker. Har du lyst til å prøve?

Thai style fiskegrateng

  • 4oo g torsk
  • 4 dl kokosmelk
  • 0,5 dl soyasaus eller tamari
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 2 ss finhakket ingefær
  • 1 ts rød karripaste
  • 200 g erter
  • 2 vårløk

Ha alle ingredienser, minus vårløk, i en ildfast form og stek det til fisken akkurat kan deles flakvis. Steker du lenger blir den tørr. Det tar ca 20 minutter i 160ºC, men sjekk underveis, tiden avhenger av størrelsen på bitene.

Skjær opp vårløken og strø over før servering.

Kjempegodt med blomkålris, grønnsaksnudler, ovnsbakte grønnsaker eller dampede grønnsaker.

 

Thai style fiskegrateng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *